Dresscode & farvekoder

SLM København er en S/M og fetish-klub. Det vil sige en klub for fyre, der tænder på forskellige former for tøj og udstyr. Det er derfor vigtigt, at man som medlem eller månedsmedlem i klubben selv i en eller anden grad praktiserer de fetisher SLM København står for.

Derfor har SLM København en dresscode:

Læder, gummi, uniform, army, skinhead, construction, denim, sports & sneakers og nøgen/jockstrap. (du kan se eksempler på dresscoden under farvekoderne) Bemærk at dit fodtøj er vigtigt, se afsnittet neders omkring hvilket fodtøj der accepteres i SLM København.

Omklædning, garderobe og bad i klubben

Der er altid bemandet garderobe i SLM København, du kan trygt aflevere dit overtøj og eventuel taske til kassevagten. Der er også omklædningsrum, så du har mulighed for at skifte til dit fetish tøj. 

Der er badefaciliteter i SLM København, dog skal du selv medbringe håndklæde.

Farvekoder

Farvekoderne er en vigtig del af dresscoden, da den sympolisere hvad du er til og om du er passiv eller aktiv.

I skemaet kan du se hvad de forskellige farver betyder og om du bære farvekoden på højre (passiv) eller venstre (aktiv) side. Farvekoderne kan enten bæres som armbånd, striber på tøj, snørrebånd eller tørklæder i baglommen.

VENSTRE/Aktiv

Farve

HØJRE/Passiv

Hård sadist   Hård masochist
Bondage aktiv   Bondage passiv
Vil have suttet pik   Sutter pik
Gi'r pik   Vil ha' pik
Aktiv fister   Vil fistes
Aktiv ved brystvorte lir   Vil have brystvorte lir
Aktiv ved spanking   Vil spankes
Aktiv ved pis   Vil pisses på
Aktiv til alt   Med på alt
Daddy   Boy
Aktiv militærmand   Passiv rekrut
Vil skide på dig   Vil skides på
Spil min pik   Spiller pik på dig

Der findes flere farvekoder en dem vi har nævnt her, men disse er de mest brugte.

Læder

Det sorte kraftige læder er egentlig det, der er udgangspunktet for hele læderscenen. Det kan være motorcykeldragter – som nu også fås i andre farver end sort – forskellige former for uniformer syet i læder, eller en læderjakke og læderbukser. En klassiker er et par sorte chaps oven på et par cowboybukser. Sorte støvler eller et harnisk er også traditionelle dele af læderoutfittet.

Læder

Gummi

Gummi- eller latextøj fås i utallige modeller og udformninger og går rigtig godt sammen med "våde" aktiviteter som pis. Gummi kan være lige fra en tung industriel heldragt til et par små shorts eller en stram t-shirt. Meget almindeligt tøj fås i dag som gummi, fx bukser, uniformsskjorter, bomber-jackets, chaps og bryderdragter. Og så er der selvfølgelig alt tilbehøret: waders, gummistøvler, handsker og gasmasken som prikken over i'et.

Gummi og latex

Uniform

Hvem kan sige nej til en mand i uniform? Uniform kan være uniformer fra militæret, politiet, eller fx et vagtselskab. Det afgørende er, at du ligner en autoritet, der ikke tager et nej for gode varer.

Uniform

Army

Camouflagetøj fra militæret er egentlig en uniform, og er utrolig populært. I dag fås næsten alt tøj som camouflage, det er dog ikke alt der går hos SLM København. Dresscoden army er det tøj soldater har på, fx cargo bukser og en tank top.

Army

Skinhead

At være skinhead kræver først og fremmest meget lidt hår på hovedet. Derud over kræver det typisk skinheadtøj som en polo shirt fra fx Lonsdale eller Fred Perry, et par afblegede jeans og en bomber jacket. Seler og lange støvler med 20-30 huller er et ekstra plus.

Skinhead

Construction

Arbejdstøj og EN471 sikkerhedsbeklædning fra jord, beton, landbrug, håndværkere samt sikkerhedsfodtøj eller gummistøvler. Bonderøve er ligeledes velkomne.

Construction

Denim

Maskulint og ikke modpræget denim, fx jeans, vest eller jakke accepteres, forudsat at helhedsindtrykket er i orden.

Denim

Nøgen

Hvis man ikke har noget at tage på, kan man altid være nøgen. At være helt eller delvis nøgen er helt ok i SLM København. Man skal dog altid have sko på.

Nøgen

Sportstøj

Med sportstøj menes der beklædningsgenstande fra traditionelle maskuline
sportsgrene så som fodbold, rugby, brydning, boksning o.l.

Fodtøj

Det mest almindelige fodtøj er sorte støvler (armyboots), eller "kraftige" sorte/mørke sko(f.eks. sikkerhedssko). Gummistøvler og waders som del af gummi eller et andet outfit, er naturligvis altid ok. Sneakers kan accepteres, hvis de klart indgår som del af et fetich-outfit, fx skinhead, gummi, sport eller i forbindelse med at man er nøgen. Sandaler, hyttesko og andre "pæne" sko accepteres ikke.

Kassevagten har det sidste ord

Dresscoden er en retningslinje for den ansvarlige kassevagt, og intet medlem kan med henvisning til dresscoden kræve adgang, hvis kassevagten vurderer, at påklædningen ikke følger hans fortolkning af dresscoden. Hvis et medlem satser på en minimumsoverholdelse af dresscoden, må han være forberedt på at kunne blive afvist.

Vær opmærksom på, at nogle temaaftner har en speciel dresscode, som altid skal overholdes, fx nøgen-, gummi- eller shirt'n'tie-aftner.

For alle arrangementer i SLM København gælder, at politiske pins, stickers eller lignende, der repræsenterer racistiske, nazistiske, religiøse og yderliggående politiske holdninger, ikke vil blive tolereret.