Kalender •  Eventoversigt

Glow in the dark

Planlagte datoer

Åbningstider

Døren er åben 22:00 - 24:00
Arrangementet slutter ca. 03

Dresscode

Ingen dresscode. Let påklædning, jocks, speedos mv. anbefales..


Glow in the dark er en sjov og fræk aften, hvor det er helt op til dig og din fantasi hvad du vil fremhæve på din krop. Er det øjnene? Så lægger du en klassisk selvlysende football warrior streg under øjnene, som fremhæver dine øjne og ansigt. Selvlysende body paint maling står fremme i baren. Har du en fræk røv, så tag selvlysende speedos på. Måske synes du det er vildt frækt at være diskret og følge efter de selvlysende frække fyre i darkroomet. 

Der vil helt sikkert være inspiration til UV body paint at finde blandt vores personale i baren, så har du ikke lige fået ideen hjemmefra, så fortvivl ikke. Vi opfordrer til let påklædning - gerne jocks eller nøgen så der er masser af hud at male på. 

Klubben er næsten mørklagt denne aften, dvs. lyset kun vil blive skabt, via UV effekter. Musikken vil være i stemning til mørket. Vi skaber sammen en farverig aften/nat, så hele klubben danner rammen omkring UV-lyset. Trappen ned til kælderen vil blive gjort kreativt synlig, både for sikkerheden, men også for at skabe et spændende og farverigt rum. 

Vi glæder os til denne aften, der vil skille sig særligt ud fra klubbens andre gode events. Det bliver med garanti hot, sjovt og frækt.