Kalender •  Eventoversigt

BDSM Night

Planlagte datoer

12. oktober

Åbningstider

Døren er åben 22:00 - 23:00
Arrangementet slutter ca. 03

Dresscode

Læder, gummi, uniform, army, skinhead, construction, denim, nøgen, jock strap eller sportstøj


Mange fyrer tænder både på SM og bondage, så I år har vi udvidet navnet på SM-temaaftenen til BDSM. Her er muligheden for at ”slå dig løs” mede både spanking og pisk – eller blot bruge et hav af legesager på en fræk opbundet fyr – eller selv nyde samme omgang. Om du er til SM, spanking eller stram opbinding er du meget velkommen. Tænder du mest på langvarig opbinding uden egentligt at være til andre SM-lege, så er bondage-eftermiddagene på søndage nok mere dig.

Klubbens øverste etage bliver indrettet til bondage & spanking-område med heste, spanking-bænk osv, mens den nederste etage forbliver veludstyret med SM inventar til BDSM-folket, såsom Andreaskors til pisk og flogging, lædermanchetter i loftet og bondagevæg.

Er du begynder eller nysgerrig på området, så kom gerne allerede når dørene åbner, hvor os frivillige fra SM-holdet står klar til at svare på spørgsmål og vise dig tilrette. Der er selvfølgelig ingen tvang til at du deltager i aktiviteterne, men du formodes at have en interesse for spanking, SM og/eller bondage denne aften. Kom så tidligt som muligt for at få mest ud af aftenen.

 

Hvis du har legetøj, SÅ TA´DET MED!

Klubben har masser af ”SM-møbler” men desværre ingen legetøj, så ta’ gerne dine egne piske, floggere og andet udstyr med, og glæd dig til at bruge dem på en anden fyr – eller selv blive (mis)brugt af dem.

Og selvfølgelig: Alt, hvad der sker på en SM Night, sker mellem to (eller flere) fyre, som er enige om, hvad der er godt. Og det skal være godt for begge parter! Et NEJ betyder altid NEJ, og du bliver ikke overfaldet eller "brugt" af nogen. Med mindre du selv har bedt pænt om det.

BDSM-holdet glæder sig til at byde dig velkommen og gøre sit til at du får en hård aften.