Kalender •  Eventoversigt

SLM motorcykeltur

Planlagte datoer

Åbningstider

Mødested: Cirkel K, Jyllingevej 166, Rødovre
Tidspunkt: 18:30
(Bemærk: Arrangementet foregår ikke i klubben)


Kom med ud at køre på din motorcykel sammen med andre SLM-medlemmer. Vi kører nogle hverdagsaftener i løbet af sommeren, lidt længere ture i weekender, og viser vores blankpolerede maskiner sammen med SLMs gruppe i Copenhagen Pride Parade. 

Hverdagsturenes mål er at komme ud på mindre, svingfyldte og naturskønne veje på Sjælland. Vi kører fra et sted i Storkøbenhavn, med let adgang til motorvej. Tempoet bliver så ingen risikerer at få hængt kørekortet til tørre hos Politiet, og alligevel kører vi ikke i tomgang. En hverdagstur er typisk på 100-150 km.Har du ideer til MC-ture, så skriv en mail til mcture@slm-cph.dk

 

Vi starter fra Circle K tankstationen, Jyllingevej 166 i Rødovre. Let at komme ud af byen og ud på de svingende veje på Sjælland. Tilmelding ikke nødvendig. Mød bare op inden starttiden. Arrangementet er for medlemmer med egen MC. Der er ikke umiddelbart mulighed for at koordinere bagsædepladser. Evt. aflysning af turen pga. dårligt vejr meldes ud i SLM Københavns Facebook-gruppe, senest på turdagen.
 
Læderlige sommerhilsner
Bo M.  (Tel: 207 31 207)