Kalender •  Eventoversigt

Leather Night

Planlagte datoer

19. oktober

Åbningstider

Døren er åben 22:00 - 23:00
Arrangementet slutter ca. 03

Dresscode

Læder


Du har nu en enestående mulighed for at opleve en aften i SLM kun med læder, så hvis du syntes, at dresscoden er lidt for omfattende og bred på en almindelig Bar & Cruising Night, så har du nu muligheden for en aften KUN i læder.

Du har dit læderoutfit i orden, Læderchaps / harness og lædervest, eller stramme læderbukser / læderskjorte og læderhandsker, læder MC dragt eller fuld BLUF, Langlitz, VK79, Dehners læderuniform med lange Wesco læderstøvler og muir kasket.

Vores store kælder og darkroom er åben og står til fri afbenyttelse med alle faciliteter - bondagebænk, andreaskors, slavebur, slings, brikse, boxe, pisområde, rimstol, tv/sutteri, darkroom.

I kælderen kan du udleve dine vildeste fantasier, i tusmørket står de liderlige læderfyr klar til en fræk nat, her kan du møde din nye Master der er på udkik efter hans nye slave - I nattens løb kan I udforske hinanden. Fra det mørke hjørne høres dybe støn - en stor læderbjørn gir pik til en læderfyr i chaps.

Klubben vil ose af liderlighed og masser af læderfyre, både top og sub.

 

Hvis du tænder på læder men er i tvivl om hvad der kræves for at deltage i Leather Night er du altid velkommen til at skrive til treasurer@slm-cph.dk med spørgsmål om dresscode.