Kalender •  Eventoversigt

Saturday Club Cruising Night

Planlagte datoer

28. december

Åbningstider

Døren er åben 22:00 - 02:00
Arrangementet slutter ca. 03

Dresscode

Maskulin - gerne fetich f.eks. Læder, BLUF, Gummi, Army, Skinhead, Skovmandsskjorte, Denim, Nøgen, Jockstrap, Sportstøj, Uniform, Construction, MC-outfit (Fodtøj: Army/Skinheadboots, Sneakers eller mørke sko)


Lørdags Club Cruising Night

Saturday Club Night har du mulighed for at mixe dine fetich'er f.eks.

* Gummishorts med fodboldsokker og sneakers
* Jeans med læderharness og støvler
* Armybukser med fodboldtrøje og skinheadboots
* Fodboldshorts med gummitop og sneakers
* Neoprenchaps, bar overkrop og cap
* Læderbukser, gummivest og armyboots.

Mulighederne er mange.

Om lørdagen har klubben normalt TEMA fetish aften, hvor der er streng dresscode men denne lørdag åbner vi op for en fræk Saterday Club Cruising Night hvor du kan mixe dine frække fetish fantasier.

Nogle bruger SLM som deres lokale bar, hvor de mødes med vennerne for at hygge og drikke et par øl, andre benytter muligheden for at ryge en smøg eller cigar i vores rygelounges, mens snakken gå over en øl og en fræk film. Du kan også spille et slag pool med drengene, mens andre går direkte i kælderen for at cruise og dyrke sex - Alt kan ske!

Netop dette er en af klubbens stærke sider: Der er både mulighed for at dyrke det sociale sammenhold og for at dyrke sex, du behøver ikke at vælge. SLM er din klub, hvor du kan føle dig hjemme og hvor du kan være som du er. Der er plads til alle - ung som ældre !!

Klubbens 250m2 kælder er et stort legeland for voksne mænd med masser af madrasser, slings, kabiner, darkroom, sutteri, porno på fladskærme, bondagerum, dobbelt FF-rum, wetroom mm.

Du kan købe spiritus i baren på SLM, vi har 4 slags spiritus, Vodka, Gin, Rom og Whisky

Vi sælger også Smirnoff Ice, Somersby, Shots, Redbull, Tonic, Coco Cola, Coca Cola Zero, Kurvand m/brus, drikkevand på flaske.

Af øl har vi Tuborg, Carlsberg, Økologisk Classic, Guld Tuborg, Elefant, Tuborg Super Light.

Medlemskab af SLM

Ifølge dansk lovgivning må man ikke dyrke sex i offentlige barer, derfor er SLM København en privat klub og derfor skal du være medem. Du har følgende muligheder for at blive medlem af SLM København: A-medlem gælder et år og koster 500 kr. (husk foto) HUSK at A-Medlemmer kommer gratis ind alle fredage og lørdag koster det 50 kr (Husk dit medlemskort) B-medlemskort (kvartalsmedlem) koster 175 kr. og indgang lørdag koster 100 kr ( gratis indgang den aften du køber dit medlemskort )

Omklædning, garderobe og bad i klubben

Der er altid bemandet garderobe i SLM København, du kan trygt aflevere dit overtøj og eventuel taske til kassevagten. Der er også omklædningsrum, så du har mulighed for at skifte til dit fetish tøj. Der er badefaciliteter i SLM København, dog skal du selv medbringe håndklæde.