Kalender •  Eventoversigt

Bar and Cruising Night - BLUF meet and greet

Planlagte datoer

Åbningstider

Døren er åben 22:00 - 02:00
Arrangementet slutter ca. 03

Dresscode

Maskulin - gerne fetich f.eks. Læder, BLUF, Gummi, Army, Skinhead, Nøgen, Jockstrap, Sportstøj, Uniform, Construction, MC-outfit (Fodtøj: Army/Skinheadboots, Sneakers eller mørke sko)


SLM København er værter for BLUF event i denne weekend, så derfor er der BLUF meet & greet denne fredag forud for lørdagens læder og BLUF event.

Men du behøver ikke have læder på for at kunne komme ind denne fredag, du har mulighed for at mixe dine fetich'er f.eks. * Gummishorts med fodboldsokker og sneakers * Jeans med læderharness og støvler * Armybukser med fodboldtrøje og skinheadboots * Fodboldshorts med gummitop og sneakers * Neoprenchaps, bar overkrop og cap * Læderbukser, gummivest og armyboots. Mulighederne er mange.

Hvad sker der på en Bar and Cruising Night?

Nogle bruger SLM som deres lokale bar, hvor de mødes med vennerne for at hygge og drikke et par øl, andre benytter muligheden for at ryge en smøg eller cigar i vores rygeområde, mens snakken gå over en øl og en fræk film. Du kan også spille et slag pool med drengene, mens andre går direkte i kælderen for at cruise og dyrke sex - Alt kan ske! Netop dette er en af klubbens stærke sider: Der er både mulighed for at dyrke det sociale sammenhold og for at dyrke sex, du behøver ikke at vælge. SLM er din klub, hvor du kan føle dig hjemme og hvor du kan være som du er. Der er plads til alle - ung som gammel! I baren er der mulighed for at købe øl, lux-øl, vand & sodavand, red bull, cider og ice. Ligesom vi har shots samt 4 slags sprut (Gin, vodka, rom og whisky)

Medlemskab af SLM

Ifølge dansk lovgivning må man ikke dyrke sex i offentlige barer, derfor er SLM København en privat klub og derfor skal du være medem. Du har følgende muligheder for at blive medlem af SLM København: A-medlem gælder et år og koster 500 kr. (husk foto) HUSK at A-Medlemmer kommer gratis ind alle fredage (Husk dit medlemskort) B-medlemskort (kvartalsmedlem) koster 175 kr. C-medlemskort ( fredagskort) koster 125 kr. Fredagskort gælder KUN om fredagen.

Omklædning, garderobe og bad i klubben

Der er altid bemandet garderobe i SLM København, du kan trygt aflevere dit overtøj og eventuel taske til kassevagten. Der er også omklædningsrum, så du har mulighed for at skifte til dit fetish tøj. Der er badefaciliteter i SLM København, dog skal du selv medbringe håndklæde.

Skal man dyrke SM i SLM København?

Der er ingen regler for, hvilken slags sex man kan dyrke på en Bar and Cruising Night, og der bliver da også dyrket sex indenfor ganske mange discipliner. Er du f.eks. til bondage, S/M, fist, pis eller andre former for fetichsex, kan det være en god idé at besøge klubben en lørdag aften, hvor der fokuseres på et enkelt fetichtema. Her kommer der flere mænd med samme interesse. Men det er selvfølgelig altid OK at dyrke lige den form for sex, du tænder på. SLM skal være en sikker legeplads for dig og dine venner. HUSK! Alle arbejder gratis i SLM København, det er medlemmernes frivillige arbejde der gør at, du kan have en fræk aften i byen, så vær sød ved kassevagten og bartenderne. Der er Bar and Cruising Night hver fredag!