Kalender •  Eventoversigt

Bondage Sunday

Planlagte datoer

13. oktober 01. december

Åbningstider

Døren er åben 16:00 - 17:00
Arrangementet slutter ca. 22

Dresscode

Læder, gummi, uniform, army, skinhead, construction, denim, nøgen/jock strap eller sportstøj


Bundet og hjælpløs

Kan du lide at være bundet fast, så du ikke kan bevæge dig og ikke have nogen indflydelse på, hvad der måtte ske? Måske med en hætte over hovedet, bind for øjnene eller ørepropper i ørerne, så du er fuldstændig afskåret fra, hvad der måtte ske omkring dig, så kun din følesans og din krop kan fortælle dig hvad der sker?

Eller måske du har lyst til at have fuldstændig kontrol over, hvad der måtte ske med din legekammerat og hvad han måtte blive udsat for?

Bondage er en seriøs leg, og derfor går vi denne aften som udgangspunkt nærmere på BD (bondage og disciplin). Man skal føle sig tryg i bondage, for kun når man føler sig helt tryg har man mulighed for at give sig fuldstændig hen til den anden part.

Spændetrøjer, sleepsacks, mummificering og ophængning eller andre former for fastspænding er blot nogle mulige remedier; reb, kæder, låse, manchetter og blindfolds er nogle andre, eller blot en god rulle plasticfolie. Vigtigt er det, at du har lyst til at gå med ned i kælder og se, eller rettere mærke, hvad det udarter sig til. Hvis du har legetøj, så tag det med og glæd dig til at lege - og blive leget med - i klubbens kælder.

 

Med tiden er der kommet en tradition for, at der vil være en frivillig spændt fast i en sleepsack på bardisken, som klubbens gæster kan muntre sig med når man står og venter på sin bajer i baren. Fuldstændig uden at vide hvad der måtte ske og hvornår kan gæsterne lege med hans pik og kugler, og disse vil være til gæsternes disposition hele klubaftenen. Han vil ikke vide hvem som piller ved ham, og ligeledes vil du heller ikke vide hvem denne aftens frivillig er, da han vil være iført en heldækkende hætte, hvis inkluderede gag forhindrer ham i at kommunikere med dig. Bartenderen vil dog sørge for at morskaben holder sig inden for de med den frivillige på forhånd aftalte rammer.

Hvis du efter at have været til Bondage Sunday selv har lyst til at være den frivillige så send en besked til bestyrelsen og så vil vi kontakte dig.Der er adgang til klubben mellem 16 og 17, så der er rigelig tid til at aftale spillereglerne nærmere, hvad der er go og hvad der er no-go. Et NEJ betyder altid NEJ, og du bliver ikke overfaldet eller 'brugt' af nogen, med mindre du selv har bedt pænt om det. Klubben lukker, når sidste mand er pakket ud.