Kalender •  Eventoversigt

Hot Sunday

Planlagte datoer

28. januar 11. februar 11. marts 08. april 06. maj 19. august 02. september 14. oktober 11. november 09. december 30. december

Åbningstider

Døren er åben 16:00 - 17:00
Arrangementet slutter ca. 20

Dresscode

Naked, Underwear, Jockstrap or Sport Shorts


Hot Sunday

Et af de helt store temaer i SLM:

Smid det meste, eller alt tøjet, pak kondomer og glidecreme i sokken, og join the party i 2 etager.

Der er altid en festlig stemning i baren med fed housemusik dundrende ud af højtalerne og friske fyre bag baren. Kom og oplev en Hot Sunday i klubben, drik et par øl i baren, og nyd alle aktiviteterne i klubben.

Let´s make a party - Guys !

Dit tøj bliver opbevaret trygt i poser i vores garderobe. Du behøver heller ikke tænke på, hvor du skal gøre af dine penge. Du får nemlig et nummer, nummert skriver vi med en tusch på din skulder ( samme nummer som på din pose med dit tøj ) så kan du køber øl, vand m.m. på regning i baren. Når du vælger at forlade festen, får du dit tøj udleveret - og du betaler din regning.

Vores store kælder og darkroom er åben og står til fri afbenyttelse med alle faciliteter - bondagebænk, andreaskors, slavebur, slings, brikse, boxe, pisområde, rimstol, tv/sutteri, darkroom og cruising.

Vores ryge lounges indbyder til en cigar !!

Medlemskab

Du skal være medlem for at komme ind i SLM. Der findes to typer af medlemskaber. Gratis entre, den dag du køber medlemskab.

A-medlem

A-medlemskab af SLM koster 500 kr og er gyldigt i et helt kalenderår. Entreprisen for A-medlemmer er Gratis om fredagen og 50 kr om lørdagen og søndagen. (husk foto hvis du skal være A-medlem)

B-medlem

Er et kvartalsmedlem af SLM koster 150 kr inkl. entré og er gyldigt i det kvartal det er købt. Efterfølgende entreprisen er 100 kr om lørdagen og 50 kr fredag og søndag.

Entre for A-medlemmer: 50 kr. Entre for B-medlemmer: 50 kr.