Kalender •  Eventoversigt

Hot Sunday

Planlagte datoer

11. november 09. december 30. december

Åbningstider

Døren er åben 16:00 - 17:00
Arrangementet slutter ca. 20

Dresscode

Naked, Underwear, Jockstrap or Sport Shorts


Hot Sunday

Et af de helt store temaer i SLM:

Smid det meste, eller alt tøjet, pak kondomer og glidecreme i sokken, og join the party i 2 etager.

Der er altid en festlig stemning i baren med fed housemusik dundrende ud af højtalerne og friske fyre bag baren. Kom og oplev en Hot Sunday i klubben, drik et par øl i baren, og nyd alle aktiviteterne i klubben.

Let´s make a party - Guys !

Dit tøj bliver opbevaret trygt i poser i vores garderobe. Du behøver heller ikke tænke på, hvor du skal gøre af dine penge. Du får nemlig et nummer, nummert skriver vi med en tusch på din skulder ( samme nummer som på din pose med dit tøj ) så kan du køber øl, vand m.m. på regning i baren. Når du vælger at forlade festen, får du dit tøj udleveret - og du betaler din regning.

Vores store kælder og darkroom er åben og står til fri afbenyttelse med alle faciliteter - bondagebænk, andreaskors, slavebur, slings, brikse, boxe, pisområde, rimstol, tv/sutteri, darkroom og cruising.

Vores ryge lounges indbyder til en cigar !!

Medlemskab

Du skal være medlem for at komme ind i SLM. Der findes to typer af medlemskaber. Gratis entre, den dag du køber medlemskab.

A-medlem

A-medlemskab af SLM koster 500 kr og er gyldigt i et helt kalenderår. Entreprisen for A-medlemmer er Gratis om fredagen og 50 kr om lørdagen og søndagen. (husk foto hvis du skal være A-medlem)

B-medlem

Er et kvartalsmedlem af SLM koster 150 kr inkl. entré og er gyldigt i det kvartal det er købt. Efterfølgende entreprisen er 100 kr om lørdagen og 50 kr fredag og søndag.

Entre for A-medlemmer: 50 kr. Entre for B-medlemmer: 50 kr.