Information om Klubben

Indhold på siden:

 

På denne side kan du læse om hvordan du kommer ind i SLM København, medlemskort, priser, betaling og ofte stillede spørgsmål.

SLM København er en medlemsklub, hvilket betyder at du skal være medlem for at besøge klubben og udfylde en medlemsblanket, du kan printe og udfylde den hjemmefra ved at hente den her

Der findes 3 forskellige medlemskort i SLM København

A-Medlemskort, Gyldigt et helt kalenderårs fuld medlemskab, giver adgang til klubben alle dage og til generalforsamlingen, samt andre TOE klubber  HUSK foto
B-Medlemskort, Gyldigt i et kvartal og giver adgang til klubben alle dage (kræver IKKE foto)
C-Medlemskort, Gyldigt et kalenderår, giver kun adgang til klubben på fredage (kræver IKKE foto)

Bemærk du skal være minimum 18 for at købe medlemsskab til SLM København.
SLM Københavns politik for behandling af personlige oplysninger.

Du kan læse mere om medlemskaberne længere nede på denne side. 

-TOP-                                                       

Medlemsskab af SLM

Der er kun adgang for medlemmer i SLM København. Den dag du køber dit medlemskab, skal du ikke betale entre.

A-Medlem - Årsmedlemsskab 

A-Medlemsskab koster 500 kr, og gælder for et helt kalenderår, det vil sige, at det er gyldig til og med d. 31/12 – uanset hvornår du køber det.

Indmeldelse eller fornyelse af A-Medlemskab kan nogle gange skabe kø ved kassen, for at undgå dette kan du downloade og printe indmeldelsesblanketten som PDF-fil, udfyld den hjemmefra, det gør indmeldelsen hurtigere for kassevagten. Et A-Medlemskab kræver et billed, husk at medbringe et pasfoto til medlemskortet.

Den dag du køber dit medlemskab, skal du ikke betale entre.

HUSK du skal overholde dresscoden.

Download indmeldelsesblanket...

B-Medlem – Kvartalsmedlem ( første gang i SLM )

Hvis det er første gang du skal i SLM København, kan du købe et B-medlemskort til 175 kr. Medlemskabet er gyldigt i et kvartal.  Ved køb af B-Medlemskort skal du udfylde indmeldelsesblanketten men du skal ikke oplyse adresse eller medbringe foto.

Kortet er gyldigt fra den dag du køber korten til udløb af det kvartal kortet er køb i.  F.eks. køber du kortet den 1. februar gælder kortet til 31. marts.

Den dag du køber dit medlemskab, skal du ikke betale entre. 

HUSK du skal overholde dresscoden.

C-Medlem – Fredagskort ( første gang i SLM på en fredag )

Fredagskortet koster 125 kr. og er gyldigt i et kalenderår. Kortet giver dig kun adgang til SLM København om fredagen og kan IKKE benyttes som medlemskort på andre dage. Ved køb af fredagskort skal du  udfylde indmeldelsesblanketten, men du skal ikke oplyse adresse eller medbringe foto.

HUSK at du kun får adgang til klubben, hvis dresscoden er overholdt.

Den dag du køber dit medlemskab, skal du ikke betale entre.

HUSK du skal overholde dresscoden.

Du kan betale med kreditkort i SLM København.

Mistet A-Medlemskort

Hvis du mister dit A-Medlemskort, skal du skrive til sekretæren (secretary@slm-cph.dk), så han kan bekræfte at du har et gyldigt medlemsskab. Han sender dig en mail, som du kan fremvise til kassevagten, så du kan få et nyt A-Medlemskort udleveret, ( husk foto ). Hvis du ønsker at besøge SLM inden du har fået dit nye A-Medlemskort, skal du købe et B-Medlemskort eller et C-medlemskort indtil du har fået dit nye medlemskort.

-TOP-

Entrépriser for SLM medlemmer

Det er gratis at komme i SLM den dag du køber dit medlemskort, dette gælder alle medlemstyper

Overblik over medlemskaber:

Type

Gyldighed

Oprettelse

Entre

Torsdag

Entre

Fredag

Entre

Lørdag

Entre

Søndag

A-Medlem

1 år

500 kr.

0 kr.

0 kr.

50 kr.

50 kr.

B-Medlem

1 kvartal

175 kr.

100 kr.

50 kr.

100 kr.

50 kr.

C-Medlem

1 år

125 kr.

-

50 kr.

-

-

 

 

 

 

 

Du kan betale med kreditkort ved indgangen.

-TOP-
 

Sådan finder du SLM

Adresse og kort

SLM København - Lavendelstræde 17, baghuset, stuen - 1462 København K - Tlf.: 33 32 06 01

Kort - klik her...

Sådan kommer du ind

1. Ring på dørtelefonen - låsen åbner automatisk.

2. Åben porten - gå ind.

3 Inde i gården finder du døren til SLM på højre side af elevatoren.

Cykelparkering

Cykler må ikke parkeres inde i gården.
Ude i Lavendelstræde findes der et stort cykelstativ på den anden side af gaden.

Tag venligst hensyn til vores naboer når du går igennem gården.

Adgang for gangbesværede

Der er adgang for gangbesværede til SLM Københavns lokaler, i det der er elevator op til stueetagens niveau. Bemærk der er trappe til kælderen.

-TOP-                                                                                                                        

 

Ofte stillede størgsmål FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Her finder du svarene på de oftest stillede spørgsmål om SLM København.
Du kan læse mere om klubben på de øvrige sider som du finder i menuen.
Du kan også kontakte os hvis du har yderligere spørgsmål vedrørende klubben.


Hvad er SLM København?

SLM København er en s/m og fetish-klub for bøsser og biseksuelle mænd, der tænder på læder, gummi, uniformer etc. Klubben har store lokaler i et baghus i Lavendelstræde, København. Adresse og kort finder du her på siden. Der er Bar and Cruising night hver fredag samt tema-aften alle lørdage. Der er også åbent nogle søndage. Se nærmere i kalenderen.

SLM København er ikke kun en sex-klub, men i høj grad også et sted hvor kammeratskab dyrkes. Ca. halvdelen af gæsterne bruger SLM som deres lokale bar hvor de kommer primært for at møde vennerne, mens den anden halvdel primært kommer for at dyrke sex. Til forskel fra andre homo steder, har SLM København en ret stor aldersspredning, de yngste medlemmer er først i 20'erne og de ældste i 70'erne, så der er plads til alle i SLM København.


Hvordan bliver man medlem af SLM København?

Alle fyre/mænd som overholder klubbens dresscode og som i øvrigt er indstillet på at overholde klubbens regler kan blive medlem af SLM København.

Et års A-Medlemskab (kalenderåret) koster 500 kr. og købes ved personligt fremmøde i klubbens entré i åbningstiden.

Du kan med fordel printe indmeldelsesblanketten her og udfylde den inden du møder op i klubben.

Som A-Medlem har du gratis adgang hver fredag til Bar and cruising Night, du får også adgang til en særlig del af hjemmesiden som er forbeholdt A-medlemmer. Derudover giver A-Medlemskortet adgang til andre TOE klubber.

Er du ikke sikker på, om du vil være fuldgyldigt A-Medlem af SLM København, kan du starte med et B-Medlemskort, som er gyldigt i det kvartal det er købt.


Kan jeg komme ned og se klubben uden at være medlem?

Ifølge dansk lov er det ikke tilladt at dyrke sex på offentlige steder som fx. en bar, derfor er SLM København en klub og må derfor kræve, at alle der besøger klubben er medlemmer.

Du kan dog starte med at købe et B-Medlemskort som giver adgang til klubben i det kvartal kortet er købt. B-Medlemskortet giver dog ikke adgang til den del af hjemmesiden som er forbeholdt A-Medlemmer og det giver ikke adgang til generalforsamlinger mv. B-Medlemskortet koster 175 kr. og inkluderer den første entre

Kommer du til klubben en fredag kan du købe er C-Medlemskort til 125 kr i oprettelse og inkluderer den første entre. Fredagskortet er gyldigt i et kalenderår men giver kun adgang til SLM om fredagen til 50 kr. per gang.

1 til 2 gange om året holder SLM København åbent hus og her er det muligt at komme ind uden at købe medlemskab. Der er altid åbent hus til den store Pride fest lørdag aften/nat i august.

Du kan også vælge at købe et A-årsmedlemskab, se ovenfor.

Hvorfor skal jeg udfylde medlemsblanketten?

SLM er en forening og alle foreninger skal fører medlemskartotek, derfor skal du udfylde en indmeldelsesblanket når du bliver medlem af SLM København. Vi gemmer kun din indmeldelsesblanket så længe du er medlem af SLM og du kan frit vælge om du modtage nyhedsbreve fra SLM.

På blanketten skal du udfylde navn, email og angive om du er over 18 år


Skal jeg købe læderbukser for at blive lukket ind?

Hvis man har lyst til at komme i SLM København, bør det være fordi man tænder på fyre i læder, gummi, uniform, army etc. Det er derfor vigtigt, at man som medlem og gæst i klubben selv praktiserer de feticher SLM København står for. Klubbens dresscode er: Læder, Gummi, Neopren, Uniform, Army, Skinhead, Construction, Skovmandsskjorte/Jeans, Sportstøj, Sneakers, Støvler, Mørke sko - det betyder at du første gang du besøger klubben på en fredag kan "nøjes med" at tage et par jeans eller camouflage bukser på og en sort T-shirt eller polo som jo ikke koster en formue.

Bemærk dog at beklædningen skal være maskulin og ikke modepræget. Du bliver altså ikke lukket ind iført mode-jeans og skjorte. Absolut minimum for første besøg i klubben er mørke jeans, sort el. hvid t-shirt, støvler eller mørke sko.

Hvis du kun lige akkurat opfylder klubbens dresscode må du dog være indstillet på at du kan blive afvist i døren; det er op til vedkommende der har kassevagten at tolke hvem der overholder klubbens dresscode, og det kan være meget vanskeligt at afgøre om en jeans-klædt fyr befinder sig på den en eller på den anden side af minimumsgrænsen. Er du derimod klædt i fuldt læder eller gummi er der ikke så meget at diskutere, og du vil sikkert også få en meget sjovere aften i klubben.

Vil du besøge klubben på en tema lørdag , SKAL du overholde temaets dresscode for at blive lukke ind.


Skal man dyrke s/m, når man besøger SLM København?

Der er ikke noget krav om, at man skal dyrke en bestemt form for sex i SLM København, eller at man overhovedet skal dyrke sex. Ca. halvdelen af SLM Københavns gæster kommer i klubben for det sociale samvær, mens den anden halvdel også kommer der for at dyrke sex. SLM København er et fristed eller en "legeplads" for dem, der gerne vil dyrke sex med s/m, fisting, gummi, pis o.l., men det er ikke et krav. Hvis man seriøst vil dyrke nogle af de forskellige former for sex, bør man overveje at deltage i de temaaftner, der er dedikeret til den form for sex, man kan lide at dyrke. Tjek kalenderen.

Omklædning, garderobe og bad i klubben

Der er altid bemandet garderobe i SLM København, du kan trygt aflevere dit overtøj og eventuel taske til kassevagten. Der er også omklædningsrum, så du har mulighed for at skifte til dit fetish tøj. 

Der er badefaciliteter i SLM København, dog skal du selv medbringe håndklæde.