Kalender •  Eventoversigt

Leather Night - BLUF Men - Cigar lounge

Planlagte datoer

09. november

Åbningstider

Døren er åben 22:00 - 23:00
Arrangementet slutter ca. 03

Dresscode

Kun Læder: BLUF, Langlitz, VK79, Breeches, Uniform, Wesco boots, Muir Cap, MC-outfit, Læderbukser, Lædervest, Læderboots, Harness, Læderchaps mm.


Denne weekend er klubben værter for Læder og BLUF event. BLUF står for Breeches and Leather Uniform Fanclub.

Fredag: BLUF Meet & greet. men også almindelig fredagsbar.

Lørdag: BLUF og lædermænd event med Cigar lounge.

 

Du har nu en enestående mulighed for at opleve en aften i SLM kun med læder, så hvis du syntes, at dresscoden er lidt for omfattende og bred på en almindelig Bar & Cruising Night, så har du nu muligheden for en aften KUN i læder - til sidste BLUF Læder Weekend var der over 100 læderfyre, det var super fedt !!

Du har dit læderoutfit i orden, Læderchaps / harness og lædervest, eller stramme læderbukser / læderskjorte og læderhandsker, læder MC dragt eller fuld BLUF, Langlitz, VK79, Dehners læderuniform med lange Wesco læderstøvler og muir kasket.

Er du vild med lugten af en læderhånd over dit ansigt hvor du overgiver dig til en maskulin læderfyr der tager dig kærligt under behandling, eller er du den dominerende Læder/BLUF fyr der sætter pris på at få slikket dine langskaftede læderstøvler af en villig læderknægt imens du ryger en cigar med dine lædervenner.

Vores store kælder og darkroom er åben og står til fri afbenyttelse med alle faciliteter - bondagebænk, andreaskors, slavebur, slings, brikse, boxe, pisområde, rimstol, tv/sutteri, darkroom.

I kælderen kan du udleve dine vildeste fantasier, i tusmørket står de liderlige læderfyr klar til en fræk nat, her kan du møde din nye Master der er på udkik efter hans nye slave - I nattens løb kan I udforske hinanden. Fra det mørke hjørne høres dybe støn - en stor læderbjørn gir pik til en læderfyr i chaps. I den røde spot står andreaskorset, en fyr er spændt op i manchetter på hænder og fødder - hans Master gør sig klar til at give ham hans belønning !!

En Master sidder i baren med hans læderpup i halsbånd på alle 4, hans pup får øl i hundeskål imens en anden læderfyr klør den bag øret.  Ingen fantasi er for vild, kom ned og leg med os !!

Klubben vil ose af liderlighed og masser af læderfyre, både top og sub.

Vores ryge og cigarlounges vil være tæt af røg !!!