Kalender •  Eventoversigt

SM Night

Planlagte datoer

29. september

Åbningstider

Døren er åben 22:00 - 23:00
Arrangementet slutter ca. 03

Dresscode

Læder, gummi, uniform, army, skinhead, construction, denim, nøgen/jock strap eller sportstøj


Smerte og lyst......

Klubben har gennemgået en gennemgribende ombygning og det har også givet mulighed for at gøre endnu mere for alle vores medlemmer der tænder på SM, der er blevet mere plads at lege på med Andreaskors til pisk og flogging, lædermanchetter i loftet, bondage/kneppehest med remme til fastspænding, Bondagevæg og meget mere, Holdet bag SM Night vil sikre, at der er rig mulighed for at slå sig løs og gøre brug af faciliteterne.

Er du nysgerrig på SM? Dominans? Bondage? Smæk? Andet? Kom forbi og oplev nye sider af dig selv. På SM Night kan du udforske dine lyster, dine grænser og nye sider af dig selv. Alt du har lyst til kan ske.

Er du en slavefyr, der skal styres med en fast hånd, eller hersker, der tænder på at dominere og styre slaven - så er denne aften også noget for dig.

Hvis du har legetøj, SÅ TA´DET MED !! 

Klubben har desværre ikke piske og andet legetøj du kan låne ( grunden er simpel - vores gæster kan desværre ikke lade piske og andet udstyr blive i klubben, de fjerner det fra klubben og tager det med hjem :-((( så ta´endelig dine piske, flogger, elektro, og andet SM udstyr med og glæd dig til at lege - eller blive leget med i klubbens kælder. Hvis SM er nyt for dig, så kom forbi og se og føl stemningen, det kan være at din første SM Night bliver starten til et helt nyt sexliv for dig.

Og selvfølgelig: Alt, hvad der sker på en SM Night, sker mellem to (eller flere) fyre, som er enige om, hvad der er godt. Og det skal være godt for begge parter! Et NEJ betyder altid NEJ, og du bliver ikke overfaldet eller "brugt" af nogen. Med mindre du selv har bedt pænt om det :-)