Kalender •  Eventoversigt

Rubber Night

Planlagte datoer

Åbningstider

Døren er åben 22:00 - 23:00
Arrangementet slutter ca. 03

Dresscode

Gummi, gummi, gummi.


Sort glinsende gummi, eller måske er du til frækt gummi i gult, rødt eller gennemsigtigt. Pakket fuldstændig ind i flere lag industri gummi, eller bare et par stramme gummi shorts med gummi harness? Man kan have gummi på på mange måder.

Gasmasker, lange gummihandsker, gummimasker, waders, gummistøvker og meget meget mere... Der er få grænser for, hvad en gummiaften kan føre til! :-)

Rubber Night er en af de temaaftener, hvor klubbens normale dresscode er sat ud af drift og det eneste læder, der accepteres er støvler. Ellers er det bare gummi, gummi og mere gummi.

Tænder du på Golden Shower? - så er Rubber Night en god mulighed for også at dyrke dette, eventuelt i vores store Wetroom der er indrettet til den perfekte gummi/pis aften, med 3 urinaler der har direkte afløb til det store 6 m2 store flise badekar, hvor der nemt kan ligge 3-4 fyre og ta´ imod alt det pis der kommer fra de liderlige fyre der står og pisser ind over kanten.

Der er også Rim-stol så du kan pisse pirekte ned i munden på fyren der ligger der , og du kan pisse ud over en fyr der ligger i vores gummisling eller fylde kammeratens waders med pis.

Ses vi ? det tror jeg nok vi gør !!!