Kalender •  Eventoversigt

Bar and Cruising Night

Åbningstider

Døren er åben 22:00 - 02:00
Arrangementet slutter ca. 02
Bemærk klubben lukker kl. 02 Gratis adgang for A-medlemmer

Dresscode

Maskulin - gerne fetich f.eks. Læder, BLUF, Gummi, Neopren, Army, Skinhead, Skovmandsskjorte, Denim, Nøgen, Jockstrap/Harnes, Sportstøj, Uniform, Construction, MC-outfit (Fodtøj: Army/Skinheadboots, Sneakers eller mørke sko)


Hver fredag ! Bar and Cruising Night er SLM København populære fredagsevent, hvor du har mulighed for at mixe dine fetich'er f.eks. * Gummishorts med fodboldsokker og sneakers * Jeans med læderharness og støvler * Armybukser med fodboldtrøje og skinheadboots * Fodboldshorts med gummitop og sneakers * Neoprenchaps, bar overkrop og cap * Læderbukser, gummivest og armyboots. Mulighederne er mange.

Hvad sker der på en Bar and Cruising Night?

Nogle bruger SLM som deres lokale bar, hvor de mødes med vennerne for at hygge og drikke et par øl, andre benytter muligheden for at ryge en smøg eller cigar i vores store rygelounges, mens snakken gå over en øl og en fræk film. Du kan også spille et slag pool med drengene, mens andre går direkte i kælderen for at cruise og dyrke sex.

Klubben er udstyret med 12 slings, madresser, kabiner, andreas kors, bondage bænk, stort darkroom og pis område m/ badekar, porne på 6 storkærme, 2 barer med poolbord - Alt kan ske! Netop dette er en af klubbens stærke sider: Der er både mulighed for at dyrke det sociale sammenhold og for at dyrke sex, du behøver ikke at vælge. SLM er din klub, hvor du kan føle dig hjemme og hvor du kan være som du er. Der er plads til alle - ung som gammel! Du kan også købe spiritus i baren på SLM, vi har 4 slags spiritus, Vodka, Gin, Rom og Whisky Vi sælger også Smirnoff Ice, Somersby, Shots, Redbull, Tonic, Coco Cola, Coca Cola Zero, Kurvand m/brus, drikkevand på flaske. Af øl har vi Tuborg, Carlsberg, Økologisk Classic, Guld Tuborg, Elefant, Tuborg Super Light.

Medlemskab af SLM

Ifølge dansk lovgivning må man ikke dyrke sex i offentlige barer, derfor er SLM København en privat klub og derfor skal du være medem. Du har følgende muligheder for at blive medlem af SLM København:

A-medlem ( årsmedlem ) koster 500 kr. at oprette (husk foto) HUSK at A-Medlemmer kommer gratis ind alle fredage (Husk dit medlemskort) og lørdags entré 50 kr.

B-medlemskort (kvartalsmedlem) koster 175 kr. at oprette, efterfølgende lørdags entré 100 kr. og fredage og søndage 50 kr.

C-medlemskort (fredagskort) koster 125 kr. at oprette, efterfølgende fredags entrè 50 kr. Fredagskort gælder KUN om fredagen.

Omklædning, garderobe og bad i klubben

Der er altid bemandet garderobe i SLM København, du kan trygt aflevere dit overtøj og eventuel taske til kassevagten. Der er også omklædningsrum, så du har mulighed for at skifte til dit fetish tøj. Der er badefaciliteter i SLM København, dog skal du selv medbringe håndklæde.

Skal man dyrke SM i SLM København?

Der er ingen regler for, hvilken slags sex man kan dyrke på en Bar and Cruising Night, og der bliver da også dyrket sex indenfor ganske mange discipliner. Er du f.eks. til bondage, S/M, fist, pis eller andre former for fetichsex, kan det være en god idé at besøge klubben en lørdag aften, hvor der fokuseres på et enkelt fetichtema. Her kommer der flere mænd med samme interesse. Men det er selvfølgelig altid OK at dyrke lige den form for sex, du tænder på. SLM skal være en sikker legeplads for dig og dine venner. HUSK! Alle arbejder gratis i SLM København, det er medlemmernes frivillige arbejde der gør at, du kan have en fræk aften i byen, så vær sød ved kassevagten og bartenderne. Der er Bar and Cruising Night hver fredag!